Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deception

Deception

01/04/2015 | Flixfilm

Se Deception på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Marcel Langenegger
Skuespillere: Ewan McGregor, Hugh Jackman, Michelle Williams, Bruce Altman
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Cantonese
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En revisor introduceres til en eksklusiv sexklub, men hans liv falder fra hinanden, da han kommer under mistanke i forbindelse med en kvindes forsvinden.


Se Deception på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDeception havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deception ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deception herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deception er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deception stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar