Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deception

Deception

01/04/2015 | Flixfilm

Se Deception på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Marcel Langenegger
Skuespillere: Hugh Jackman, Ewan McGregor, Michelle Williams
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Cantonese
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En revisor introduceres til en eksklusiv sexklub, men hans liv falder fra hinanden, da han kommer under mistanke i forbindelse med en kvindes forsvinden.

Deception havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Deception på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Deception ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deception stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deception, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deception er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar