Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deck the Halls

Deck the Halls

01/11/2020 | Flixfilm

Deck the Halls på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Drama, Mystery
Instruktion: Ron Underwood
Skuespillere: Eric Johnson, Scottie Thompson, Kathy Najimy, Larry Miller
Spilletid: 90 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Kort før ferien efterforsker politibetjenten Regan Reilly og den tidligere rengøringsdame, men nu privatdetektiv, Alvirah Meegan kidnapningen af Regans far.

Deck the Halls havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deck the Halls på YouTube.Se Deck the Halls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Deck the Halls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deck the Halls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deck the Halls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deck the Halls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar