Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deck the Halls

Deck the Halls

01/11/2020 | Flixfilm

Se Deck the Halls på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, Mystery
Instruktør: Ron Underwood
Skuespillere: Eric Johnson, Kathy Najimy, Scottie Thompson, Larry Miller
Spilletid: 90 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Kort før ferien efterforsker politibetjenten Regan Reilly og den tidligere rengøringsdame, men nu privatdetektiv, Alvirah Meegan kidnapningen af Regans far.Se Deck the Halls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Deck the Halls havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deck the Halls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deck the Halls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deck the Halls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar