Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deck the Halls

Deck the Halls

21/12/2016 | Flixfilm

Se Deck the Halls på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Family
Instruktør: John Whitesell
Skuespillere: Danny DeVito, Matthew Broderick, Kristin Davis, Kristin Chenoweth
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Steve ønsker at leve et roligt, velordnet liv i en lille by i New England. Hans nye nabo har imidlertid andre planer og skaber en juleudsmykning, der kan ses fra rummet.


Se Deck the Halls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDeck the Halls havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deck the Halls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deck the Halls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deck the Halls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deck the Halls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar