Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deck the Halls

Deck the Halls

21/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Deck the Halls på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Family
Instruktør: John Whitesell
Skuespillere: Danny DeVito, Matthew Broderick, Kristin Davis, Kristin Chenoweth
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 4.9

Resumé: Steve ønsker at leve et roligt, velordnet liv i en lille by i New England. Hans nye nabo har imidlertid andre planer og skaber en juleudsmykning, der kan ses fra rummet.


Se Deck the Halls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Deck the Halls havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deck the Halls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deck the Halls herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deck the Halls er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deck the Halls stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar