Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Decoupled

Decoupled

17/12/2021 | Flixfilm

Decoupled på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Madhavan, Surveen Chawla, Sonia Rathee
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En menneskefjendsk forfatter og hans iværksætterkone må håndtere deres forestående skilsmisse med de absurditeter og irritationer, der følger med deres velstand.

Decoupled (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Decoupled på YouTube.Se Decoupled på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Decoupled (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Decoupled (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Decoupled, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Decoupled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar