Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dedemin Fisi

Dedemin Fisi

10/03/2017 | Flixfilm

Se Dedemin Fisi på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Meltem Bozoflu
Skuespillere: Irem Sak, Aziz Aslan, Kivanç Baran Aslan, Onur Atilla
Spilletid: 100 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da en hjernedød familiepatriark snart får slukket sin respirator, samles hele hans familie for at planlægge, hvem der skal arve hans penge.

Dedemin Fisi havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dedemin Fisi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dedemin Fisi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dedemin Fisi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dedemin Fisi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dedemin Fisi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar