Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Deep

15/06/2020 | Flixfilm

Se Deep på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Julio Soto Gurpide
Skuespillere: Justin Felbinger, Stephen Hughes, Lindsey Alena, Elisabeth Gray
Spilletid: 92 min
Land: Spain, Belgium, Switzerland, USA, China, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: En ung blæksprutte og hans undervandsvenner søger hjælp på den anden side af havet, da han ved et uheld kommer til at spærre sin familie inde i deres hjem på havets bund.

Deep (Sprutte) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Deep på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Deep (Sprutte) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deep (Sprutte) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deep, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deep er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar