Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deep Blue Sea

Deep Blue Sea

01/03/2020 | Flixfilm

Deep Blue Sea på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Renny Harlin
Skuespillere: Thomas Jane, Saffron Burrows, Samuel L. Jackson
Spilletid: 105 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Videnskabsmænd laver forsøg med hajer i håbet om at finde en kur mod Alzheimers. Men noget går galt, og hajerne er nu farligere end nogensinde.

Deep Blue Sea havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deep Blue Sea på YouTube.Se Deep Blue Sea på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Deep Blue Sea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deep Blue Sea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deep Blue Sea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deep Blue Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar