Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deep Blue Sea

Deep Blue Sea

01/03/2020 | Flixfilm

Se Deep Blue Sea på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Renny Harlin
Skuespillere: Thomas Jane, Saffron Burrows, Samuel L. Jackson, Jacqueline McKenzie
Spilletid: 105 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Videnskabsmænd laver forsøg med hajer i håbet om at finde en kur mod Alzheimers. Men noget går galt, og hajerne er nu farligere end nogensinde.


Se Deep Blue Sea på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDeep Blue Sea havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deep Blue Sea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deep Blue Sea herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deep Blue Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deep Blue Sea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar