Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Deep Fake Love

Deep Fake Love

06/07/2023 | Flixfilm

Deep Fake Love på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Short
Instruktion: Otto Shed
Skuespillere: Maren Hunsberger, James McFadyen, Noor Akarriou
Spilletid: 15 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Fem par sætter deres tillid på prøve i denne hede reality-serie, hvor deepfake-teknologi udvisker grænserne mellem sandheder og løgne i et spil om penge.Se Deep Fake Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Deep Fake Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deep Fake Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Deep Fake Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deep Fake Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deep Fake Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deep Fake Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar