Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deep Impact

Deep Impact

01/09/2020 | Flixfilm

Se Deep Impact på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Action, Drama, Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Mimi Leder
Skuespillere: Robert Duvall, Téa Leoni, Elijah Wood, Vanessa Redgrave
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En komet har kurs mod Jorden. Der er nedtælling til dommedag i denne nervepirrende, uforglemmelige eksplosion af en film med højspændt drama og gribende menneskeskæbner.


Se Deep Impact på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Deep Impact havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deep Impact ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Deep Impact:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deep Impact er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deep Impact stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar