Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Deep Red

01/04/2018 | Flixfilm

Se Deep Red på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Craig R. Baxley
Skuespillere: Lindsey Haun, Michael Biehn, Tobin Bell, Daniel W. Barringer
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da stoffet Deep Red fra det ydre rum inficerer en ung pige, skynder forskeren Thomas Newmeyer sig at udnytte det, fordi det gør mennesker udødelige.

Deep Red havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.



Se Deep Red på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Deep Red ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deep Red stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deep Red, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deep Red er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar