Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deep Water

Deep Water

01/04/2018 | Flixfilm

Deep Water på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Adrian Lyne
Skuespillere: Ben Affleck, Ana de Armas, Tracy Letts
Spilletid: 115 min
Land: United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: I Bondi Beach, hvor hun voksede op, efterforsker Tori Lustigman mordet på en homoseksuel mand og finder en forbindelse til sin brors død mange år tidligere.

Deep Water (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deep Water på YouTube.Se Deep Water på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Deep Water (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deep Water (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deep Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deep Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Deep Water

  1. Nadia - kl. 00:08, 11-06-2018:

    Jeg blev hurtigt fanget af serien, og da jeg er på barsel pt., kørte jeg hurtigt igennem hele sæsonen. Ser meget frem til- og håber på, at der kommer en sæson 2!!

Skriv kommentar