Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Deep Water

01/04/2018 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2006
Genre: Documentary, History, Sport
Instruktør: Louise Osmond, Jerry Rothwell
Skuespillere: Jean Badin, Simon Russell Beale, Clare Crowhurst, Donald Crowhurst
Spilletid: 92 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.8

Resumé: I Bondi Beach, hvor hun voksede op, efterforsker Tori Lustigman mordet på en homoseksuel mand og finder en forbindelse til sin brors død mange år tidligere.


Se Deep Water på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Deep Water (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deep Water (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deep Water herunder:Fra premieredatoen (1. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Deep Water er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Deep Water (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Deep Water

  1. Nadia - kl. 00:08, 11-06-2018:

    Jeg blev hurtigt fanget af serien, og da jeg er på barsel pt., kørte jeg hurtigt igennem hele sæsonen. Ser meget frem til- og håber på, at der kommer en sæson 2!!

    Skriv kommentar