Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deep Water

Deep Water

01/04/2018 | 1 kommentar

Se Deep Water på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Documentary, History, Sport
Instruktør: Louise Osmond, Jerry Rothwell
Skuespillere: Jean Badin, Simon Russell Beale, Clare Crowhurst, Donald Crowhurst
Spilletid: 92 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: I Bondi Beach, hvor hun voksede op, efterforsker Tori Lustigman mordet på en homoseksuel mand og finder en forbindelse til sin brors død mange år tidligere.


Se Deep Water på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Deep Water (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deep Water (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deep Water herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deep Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deep Water (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Deep Water

  1. Nadia - kl. 00:08, 11-06-2018:

    Jeg blev hurtigt fanget af serien, og da jeg er på barsel pt., kørte jeg hurtigt igennem hele sæsonen. Ser meget frem til- og håber på, at der kommer en sæson 2!!

    Skriv kommentar