Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deep Water

Deep Water

01/04/2018 | Flixfilm

Se Deep Water på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Noah Taylor, Yael Stone, Jeremy Lindsay Taylor, Danielle Cormack
Spilletid: 55 min
Land: Australia
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I Bondi Beach, hvor hun voksede op, efterforsker Tori Lustigman mordet på en homoseksuel mand og finder en forbindelse til sin brors død mange år tidligere.

Deep Water (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Deep Water på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Deep Water (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deep Water (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deep Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deep Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Deep Water

  1. Nadia - kl. 00:08, 11-06-2018:

    Jeg blev hurtigt fanget af serien, og da jeg er på barsel pt., kørte jeg hurtigt igennem hele sæsonen. Ser meget frem til- og håber på, at der kommer en sæson 2!!

    Skriv kommentar