Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Deep Web

31/03/2016 | Flixfilm

Se Deep Web på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Alex Winter
Skuespillere: Nicolas Christin, Cindy Cohn, Joshua L. Dratel, Andy Greenberg
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Et fascinerende indblik i cyperspaces mørke kroge kaster lys over arrestationen af og retssagen mod den påståede skaber af Silk Road, som er et sort onlinemarked.


Se Deep Web på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDeep Web havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deep Web ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deep Web herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deep Web er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deep Web stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar