Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Deep

01/07/2016 | Flixfilm

Se Deep på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Julio Soto Gurpide
Skuespillere: Justin Felbinger, Stephen Hughes, Lindsey Alena, Elisabeth Gray
Spilletid: 92 min
Land: Spain, Belgium, Switzerland, USA, China, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: En betjent kæmper med en livstruende sygdom, samtidig med at han arbejder på at opspore en eksplosion af syntetiske stoffer, der har ramt Paris' gader.


Se Deep på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDeep havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deep ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deep herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deep er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deep stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar