Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deepwater Horizon

Deepwater Horizon

01/08/2018 | Flixfilm

Se Deepwater Horizon på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama, History, Thriller
Instruktør: Peter Berg
Skuespillere: Mark Wahlberg, Kurt Russell, Douglas M. Griffin, James DuMont
Spilletid: 107 min
Land: Hong Kong, China, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne dramatisering af katastrofen i 2010 på olieplatformen fortæller også om de 12 timer, der førte til, hvad der blev en kolossal menneskeskabt katastrofe.


Se Deepwater Horizon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDeepwater Horizon havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deepwater Horizon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deepwater Horizon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deepwater Horizon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deepwater Horizon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar