Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Def Comedy Jam 25

Def Comedy Jam 25

26/09/2017 | Flixfilm

Se Def Comedy Jam 25 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Louis J. Horvitz
Skuespillere: Dave Chappelle, Tiffany Haddish, Steve Harvey, Bill Bellamy
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I denne live-special samles nogle af giganterne inden for standup for at fejre 25-års jubilæet for Russell Simmons' revolutionerende Def Comedy Jam.


Se Def Comedy Jam 25 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Def Comedy Jam 25 havde premiere på Netflix Danmark den 26. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Def Comedy Jam 25 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Def Comedy Jam 25:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Def Comedy Jam 25 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Def Comedy Jam 25 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar