Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Defendant

Defendant

27/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Defendant på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seong Ji, Ki-joon Uhm
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Da anklageren Park Jeong-u bliver sigtet for at have myrdet sin kone og datter, må han grave dybt i sin hukommelse og mod alle odds forsøge at bevise sin uskyld.


Se Defendant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Defendant (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Defendant (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Defendant herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Defendant er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Defendant (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar