Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Défense de savoir

Défense de savoir

13/03/2022 | Flixfilm

Défense de savoir på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en advokat bliver udpeget til at forsvare en kvinde, der er anklaget for at have myrdet sin kæreste, afslører hans efterforskning en dyster politisk plan.Se Défense de savoir på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Défense de savoir havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Défense de savoir på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Défense de savoir ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Défense de savoir stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Défense de savoir, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Défense de savoir er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar