Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Defiance

16/06/2020 | Flixfilm

Defiance på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Edward Zwick
Skuespillere: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell
Spilletid: 137 min
Land: United States
Sprog: English, German, Russian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I dette actionfyldte drama, som er baseret på en utrolig sand historie, beskytter fire brødre over 1.000 jødiske flygtninge under 2. verdenskrig.

Defiance (Modstand) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Defiance på YouTube.Se Defiance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Defiance (Modstand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Defiance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Defiance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Defiance (Modstand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar