Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Defiance

05/06/2015 | Flixfilm

Se Defiance på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Drama, History, Thriller, War
Instruktør: Edward Zwick
Skuespillere: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell, Alexa Davalos
Spilletid: 137 min
Land: USA
Sprog: English, German, Russian
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da en gigantisk krig har ødelagt Jorden, må rumvæsner og mennesker leve side om side for at overleve og skabe et nyt samfund.


Se Defiance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Defiance havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Defiance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Defiance:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Defiance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Defiance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar