Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Definitely, Maybe

Definitely, Maybe

17/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Definitely, Maybe på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Adam Brooks
Skuespillere: Ryan Reynolds, An Nguyen, Matthew Mason, Rick Derby
Spilletid: 112 min
Land: UK, France, Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Unge Maya vil vide, hvordan hendes fraskilte forældre mødtes, og hun lytter, da hendes far, Will, fortæller om sin romantiske fortid med tre forskellige kvinder.


Se Definitely, Maybe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Definitely, Maybe havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Definitely, Maybe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Definitely, Maybe herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Definitely, Maybe er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Definitely, Maybe stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar