Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Definitely, Maybe

Definitely, Maybe

16/05/2021 | Flixfilm

Definitely, Maybe på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Adam Brooks
Skuespillere: Ryan Reynolds, Rachel Weisz, Abigail Breslin
Spilletid: 112 min
Land: United Kingdom, France, Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Unge Maya vil vide, hvordan hendes fraskilte forældre mødtes, og hun lytter, da hendes far, Will, fortæller om sin romantiske fortid med tre forskellige kvinder.Se Definitely, Maybe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Definitely, Maybe havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Definitely, Maybe på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Definitely, Maybe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Definitely, Maybe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Definitely, Maybe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Definitely, Maybe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar