Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Defying the Nazis: The Sharps’ War

Defying the Nazis: The Sharps’ War

01/05/2017 | Flixfilm

Se Defying the Nazis: The Sharps’ War på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, History, War
Instruktør: Ken Burns, Artemis Joukowsky
Skuespillere: Marina Goldman, Tom Hanks
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne film dokumenterer præsten Waitstill Sharp og hans kone Marthas liv, og hvordan de risikerede alt for at redde tusindvis af mennesker på flugt fra nazisterne.


Se Defying the Nazis: The Sharps’ War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDefying the Nazis: The Sharps’ War havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Defying the Nazis: The Sharps’ War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Defying the Nazis: The Sharps’ War herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Defying the Nazis: The Sharps’ War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Defying the Nazis: The Sharps’ War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar