Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Degrassi: Next Class

Degrassi: Next Class

07/07/2017 | 1 kommentar

Se Degrassi: Next Class på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nikki Gould, Amanda Arcuri, Sara Waisglass, Ricardo Hoyos
Spilletid: 30 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.1

Resumé: Degrassis næste generation af high tech-novicer og elever navigerer i den virkelige verdens high school-drama. Hvis du er teenager, er dette dit liv.


Se Degrassi: Next Class på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Degrassi: Next Class (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Degrassi: Next Class (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Degrassi: Next Class herunder:Fra premieredatoen (7. juli, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Degrassi: Next Class er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Degrassi: Next Class (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til Degrassi: Next Class

  1. Julie - kl. 21:14, 03-09-2018:

    Hej FlixFilm

    Mig og mine venner Elsker Degrassi Next class og vi tænkte på om Der ikke kunne komme noget Degrassi Next Generation fordi vi godt kunne tænke os at se den der skulle være flere sæsoner i Degrassi Next Generation så skriv gerne tilbage eller hvis i ved hvor man kan se Next Generation henne

    Skriv kommentar


Telmore