Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Degrassi: Next Class

Degrassi: Next Class

07/07/2017 | 1 kommentar

Se Degrassi: Next Class på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nikki Gould, Amanda Arcuri, Sara Waisglass, Ricardo Hoyos
Spilletid: 30 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Degrassis næste generation af high tech-novicer og elever navigerer i den virkelige verdens high school-drama. Hvis du er teenager, er dette dit liv.


Se Degrassi: Next Class på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Degrassi: Next Class (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Degrassi: Next Class (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Degrassi: Next Class herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Degrassi: Next Class er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Degrassi: Next Class (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Degrassi: Next Class

  1. Julie - kl. 21:14, 03-09-2018:

    Hej FlixFilm

    Mig og mine venner Elsker Degrassi Next class og vi tænkte på om Der ikke kunne komme noget Degrassi Next Generation fordi vi godt kunne tænke os at se den der skulle være flere sæsoner i Degrassi Next Generation så skriv gerne tilbage eller hvis i ved hvor man kan se Next Generation henne

    Skriv kommentar