Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deidra and Laney Rob a Train

Deidra and Laney Rob a Train

17/03/2017 | Flixfilm

Se Deidra and Laney Rob a Train på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Deres mor er i fængsel, og regningerne vælter ind. Derfor planlægger Deidra og Laney, to ambitiøse teenagesøstre fra en lille by, en række togrøverier for at klare sig.


Se Deidra and Laney Rob a Train på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDeidra and Laney Rob a Train havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deidra and Laney Rob a Train ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deidra and Laney Rob a Train herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deidra and Laney Rob a Train er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deidra and Laney Rob a Train stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar