Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deidra and Laney Rob a Train

Deidra and Laney Rob a Train

17/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Deidra and Laney Rob a Train på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Deres mor er i fængsel, og regningerne vælter ind. Derfor planlægger Deidra og Laney, to ambitiøse teenagesøstre fra en lille by, en række togrøverier for at klare sig.


Se Deidra and Laney Rob a Train på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Deidra and Laney Rob a Train havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deidra and Laney Rob a Train ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deidra and Laney Rob a Train herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deidra and Laney Rob a Train er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deidra and Laney Rob a Train stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore