Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deidra and Laney Rob a Train

Deidra and Laney Rob a Train

17/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Deidra and Laney Rob a Train på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Deres mor er i fængsel, og regningerne vælter ind. Derfor planlægger Deidra og Laney, to ambitiøse teenagesøstre fra en lille by, en række togrøverier for at klare sig.


Se Deidra and Laney Rob a Train på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Deidra and Laney Rob a Train havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deidra and Laney Rob a Train ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deidra and Laney Rob a Train herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deidra and Laney Rob a Train er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deidra and Laney Rob a Train stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar