Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deidra and Laney Rob a Train

Deidra and Laney Rob a Train

17/03/2017 | Flixfilm

Se Deidra and Laney Rob a Train på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Deres mor er i fængsel, og regningerne vælter ind. Derfor planlægger Deidra og Laney, to ambitiøse teenagesøstre fra en lille by, en række togrøverier for at klare sig.

Deidra and Laney Rob a Train havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Deidra and Laney Rob a Train på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Deidra and Laney Rob a Train ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deidra and Laney Rob a Train stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deidra and Laney Rob a Train, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deidra and Laney Rob a Train er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar