Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Delete

28/06/2023 | Flixfilm

Delete på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Drama, Horror, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Natara Nopparatayapon, Sarika Sartsilpsupa, Nat Kitcharit
Spilletid: N/A
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Et par, der har en affære, planlægger et nyt liv sammen, da de finder en telefon, der kan få andre folk til at forsvinde.Se Delete på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Delete (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Delete på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Delete (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delete (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Delete, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Delete er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar