Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Delete

22/01/2014 | Flixfilm

Se Delete på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Keir Gilchrist, Erin Karpluk, Ryan Robbins, Gil Bellows
Spilletid: 180 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Persian, Chinese
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En journalist og hendes hackerven opdager en kunstig, selvbevidst intelligens, der nu har et eneste formål: at destruere verden.


Se Delete på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDelete havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Delete ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Delete herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Delete er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delete stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar