Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Delgo

13/04/2016 | Flixfilm

Se Delgo på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Marc F. Adler, Jason Maurer
Skuespillere: Freddie Prinze Jr., Chris Kattan, Jennifer Love Hewitt, Anne Bancroft
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Den unge drømmer Delgo må både bevise sin uskyld og få kæmpende stammer til at samarbejde, da han anklages for en forbrydelse, han ikke har begået.


Se Delgo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDelgo havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Delgo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Delgo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Delgo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delgo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar