Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Delhi Belly

Delhi Belly

15/02/2018 | Flixfilm

Se Delhi Belly på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Abhinay Deo, Akshat Verma
Skuespillere: Imran Khan, Vir Das, Kunaal Roy Kapur, Shenaz Treasury
Spilletid: 103 min
Land: India
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Tre bofæller rodes ind i de lyssky aktiviteter, som ledes af den enes forlovede, og opdager, at et globalt forbrydersyndikat er ude efter dem.


Se Delhi Belly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Delhi Belly havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Delhi Belly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Delhi Belly:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Delhi Belly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delhi Belly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar