Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Delhi Crime

Delhi Crime

26/08/2022 | Flixfilm

Delhi Crime på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shefali Shah, Rajesh Tailang, Rasika Dugal
Spilletid: 50 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Mens Delhi kommer sig efter en gruppevoldtægt, står kommissær Vartika Chaturvedi i spidsen for en intens jagt på gerningsmændene. Baseret på Nirbhaya-sagen fra 2012.Se Delhi Crime på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Delhi Crime (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Delhi Crime på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Delhi Crime (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delhi Crime (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Delhi Crime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Delhi Crime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar