Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Delhi Crime

Delhi Crime

22/03/2019 | Flixfilm

Se Delhi Crime på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Shefali Shah, Rajesh Tailang, Rasika Dugal, Anurag Arora
Spilletid: 50 min
Land: India
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Mens Delhi kommer sig efter en gruppevoldtægt, står kommissær Vartika Chaturvedi i spidsen for en intens jagt på gerningsmændene. Baseret på Nirbhaya-sagen fra 2012.


Se Delhi Crime på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDelhi Crime (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Delhi Crime (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Delhi Crime herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Delhi Crime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delhi Crime (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar