Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Deliha

10/03/2017 | Flixfilm

Se Deliha på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktør: Hakan Algül
Skuespillere: Gupse Ozay, Derya Alabora, Esin Eden, Cihan Ercan
Spilletid: 107 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Den småtossede Deliha er ikke så klog, men har til gengæld selvtillid i overmål. Hun kaster sin kærlighed på en lækker fotograf, der åbner butik i hendes nabolag.

Deliha havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Deliha på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Deliha ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deliha stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deliha, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deliha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar