Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Delirios de amor

Delirios de amor

29/08/2022 | Flixfilm

Delirios de amor på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Drama
Instruktion: Cristina Andreu, Luis Eduardo Aute, Antonio González-Vigil
Skuespillere: Adolfo Marsillach, Amparo Muñoz, Pepe Navarro
Spilletid: 85 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I denne filmserie møder vi en kvindelig skuespiller som er sin ægtemand utro, et gift par som går til yderligheder og en antikvar, der falder for en ung mand.Se Delirios de amor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Delirios de amor havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Delirios de amor på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Delirios de amor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delirios de amor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Delirios de amor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Delirios de amor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar