Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Delirium

25/09/2016 | Flixfilm

Se Delirium på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Dennis Iliadis
Skuespillere: Topher Grace, Patricia Clarkson, Genesis Rodriguez, Callan Mulvey
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Tre brødre på fallittens rand forsøger at blive rige ved at lave en lavbudgetfilm med den berømte skuespiller Ricardo Darín, men det går ikke helt efter planen.


Se Delirium på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDelirium havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Delirium ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Delirium herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Delirium er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delirium stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar