Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Delitto A Porta Romana

Delitto A Porta Romana

31/03/2021 | Flixfilm

Delitto A Porta Romana på Netflix

Produktionsår: 1980
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Bruno Corbucci
Skuespillere: Tomas Milian, Bombolo, Olimpia Di Nardo
Spilletid: 92 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En kriminalkommissær må vende tilbage til sit gamle kvarter for at efterforske en mordmistænkt i denne syvende film i Nico Giraldi-serien.Se Delitto A Porta Romana på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Delitto A Porta Romana havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Delitto A Porta Romana på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Delitto A Porta Romana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delitto A Porta Romana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Delitto A Porta Romana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Delitto A Porta Romana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar