Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deliver Us from Evil

Deliver Us from Evil

02/10/2022 | Flixfilm

Deliver Us from Evil på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Scott Derrickson
Skuespillere: Eric Bana, Edgar Ramírez, Olivia Munn
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Latin, Italian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Mens en politibetjent efterforsker en bizar sag, møder han en præst, der overbeviser ham om, at hændelsen er relateret til en dæmonisk besættelse.Se Deliver Us from Evil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Deliver Us from Evil havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deliver Us from Evil på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Deliver Us from Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deliver Us from Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deliver Us from Evil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deliver Us from Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar