Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deliver Us from Evil

Deliver Us from Evil

29/11/2019 | Flixfilm

Se Deliver Us from Evil på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Scott Derrickson
Skuespillere: Eric Bana, Edgar Ramírez, Olivia Munn, Chris Coy
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Latin, Italian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Mens en politibetjent efterforsker en bizar sag, møder han en præst, der overbeviser ham om, at hændelsen er relateret til en dæmonisk besættelse.Se Deliver Us from Evil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Deliver Us from Evil havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deliver Us from Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Deliver Us from Evil:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deliver Us from Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deliver Us from Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar