Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Delivery Man

Delivery Man

02/12/2015 | Flixfilm

Se Delivery Man på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Ken Scott
Skuespillere: Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders, Andrzej Blumenfeld
Spilletid: 105 min
Land: USA, India, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Den tidligere sæddonor David Wozniak finder ud af, at han er far til hundredvis af børn. Og nu vil mange af dem møde ham.


Se Delivery Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDelivery Man havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Delivery Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Delivery Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Delivery Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delivery Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar