Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Delivery Man

Delivery Man

02/12/2015 | Flixfilm

Delivery Man på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Ken Scott
Skuespillere: Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders
Spilletid: 105 min
Land: United States, India, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Den tidligere sæddonor David Wozniak finder ud af, at han er far til hundredvis af børn. Og nu vil mange af dem møde ham.

Delivery Man havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Delivery Man på YouTube.Se Delivery Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Delivery Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delivery Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Delivery Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Delivery Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar