Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Delivery

01/06/2015 | Flixfilm

Se Delivery på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Animation, Short, Sci-Fi
Instruktør: Till Nowak
Skuespillere: N/A
Spilletid: 9 min
Land: Germany
Sprog: None
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Mens en vordende far dokumenterer sit og vennernes forsøg med standupkomik, giver emnerne fødsel og død rejsen nye dimensioner.


Se Delivery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDelivery havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Delivery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Delivery herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Delivery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delivery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar