Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Delivery

01/06/2015 | Flixfilm

Delivery på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Animation, Short, Sci-Fi
Instruktion: Till Nowak
Skuespillere: N/A
Spilletid: 9 min
Land: Germany
Sprog: None
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Mens en vordende far dokumenterer sit og vennernes forsøg med standupkomik, giver emnerne fødsel og død rejsen nye dimensioner.

Delivery havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Delivery på YouTube.Se Delivery på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Delivery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Delivery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Delivery, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Delivery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar