Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dem, der slap væk

Dem, der slap væk

26/08/2021 | Flixfilm

Se Dem, der slap væk på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Om bord på et tog deler seks fremmede i samme kupé historier med hinanden om kærligheden og dens kvaler.

Dem, der slap væk havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dem, der slap væk på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dem, der slap væk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dem, der slap væk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dem, der slap væk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dem, der slap væk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar