Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Demetri Martin: The Overthinker

Demetri Martin: The Overthinker

10/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Demetri Martin: The Overthinker på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Demetri Martin
Spilletid: 56 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Med sine velkendte one-liners og tegninger joker Demetri Martin om donuthuller, hunde, sportsbarer, alfabetets mest aggressive bogstaver og meget mere.


Se Demetri Martin: The Overthinker på Netflix

Anmeldelse: Demetri Martin: The Overthinker

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Demetri Martin: The Overthinker havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Demetri Martin: The Overthinker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Demetri Martin: The Overthinker herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Demetri Martin: The Overthinker er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Demetri Martin: The Overthinker stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar