Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Demetri Martin: The Overthinker

Demetri Martin: The Overthinker

10/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Demetri Martin: The Overthinker på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Demetri Martin
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Med sine velkendte one-liners og tegninger joker Demetri Martin om donuthuller, hunde, sportsbarer, alfabetets mest aggressive bogstaver og meget mere.


Se Demetri Martin: The Overthinker på Netflix

Anmeldelse: Demetri Martin: The Overthinker

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Demetri Martin: The Overthinker havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Demetri Martin: The Overthinker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Demetri Martin: The Overthinker herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Demetri Martin: The Overthinker er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Demetri Martin: The Overthinker stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore