Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Demolition Man

Demolition Man

25/02/2015 | Flixfilm

Se Demolition Man på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Marco Brambilla
Skuespillere: Sylvester Stallone, Wesley Snipes, Sandra Bullock
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Superbetjenten John Spartan optøes, efter at have været frosset ned i årtier, for at jage en nådesløs morder.

Demolition Man havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Demolition Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Demolition Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Demolition Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Demolition Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Demolition Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar