Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Demon Barber of Fleet Street

Demon Barber of Fleet Street

03/08/2022 | Flixfilm

Demon Barber of Fleet Street på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Drama, Horror, Musical
Instruktion: Tim Burton
Skuespillere: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman
Spilletid: 116 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En nådesløs barber fra London myrder sine kunder for penge og forsøger at forføre den rige guvernørs datter i denne britiske gyserfilm fra 1936

Demon Barber of Fleet Street havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Demon Barber of Fleet Street på YouTube.Se Demon Barber of Fleet Street på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Demon Barber of Fleet Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Demon Barber of Fleet Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Demon Barber of Fleet Street, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Demon Barber of Fleet Street er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar