Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dèmoni 2

Dèmoni 2

31/03/2021 | Flixfilm

Dèmoni 2 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fødselsdagsgæster, træningsfanatikere og lejlighedsbeboere må løbe for livet, da blodtørstige dæmoner overtager deres bygning. Alle ofre bliver selv til dæmoner.

Dèmoni 2 havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dèmoni 2 på YouTube.Se Dèmoni 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dèmoni 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dèmoni 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dèmoni 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dèmoni 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar