Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Demonic

01/10/2016 | Flixfilm

Se Demonic på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Will Canon
Skuespillere: Maria Bello, Frank Grillo, Cody Horn, Dustin Milligan
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Spøgelsesjægere besøger et forladt hus, men deres undersøgelser forvandles til en massakre og efterlader en betjent og en psykolog med mange spørgsmål.


Se Demonic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Demonic havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Demonic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Demonic:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Demonic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Demonic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar