Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Den 12. mand

Den 12. mand

25/12/2020 | Flixfilm

Den 12. mand på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne historie er baseret på sande begivenheder og følger en norsk sabotørs hårde kamp for at nå i sikkerhed efter at have undsluppet et naziangreb under 2. verdenskrig.Se Den 12. mand på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Den 12. mand havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den 12. mand på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Den 12. mand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den 12. mand stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den 12. mand, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den 12. mand er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar