Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Den alvorlige Adam Sandler er tilbage – Se trailer til ‘Hustle’

Den alvorlige Adam Sandler er tilbage – Se trailer til ‘Hustle’

11/05/2022 | Flixfilm

adam sandler hustle

Den amerikanske komiker Adam Sandler har tørret smilet væk i sin kommende Netflix-film ‘Hustle’, som har premiere den 8. juni.

Streamingtjenesten har netop frigivet første trailer til sportsdramaet, hvor han som benhård træner prøver at få skabt en karriere indenfor basketball.

Se trailer nederst i artiklen.

‘Hustle’, som er produceret i samarbejde med NBA-spilleren LeBron James, handler om den tidligere basketballtræner Stanley Sugarman (Adam Sandler), som finder en potentiel superstjerne (Juancho Hernangómez) under en tur til Spanien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det får ham til at sætte alt ind på at bevise, at han og sit fund har hvad der skal til få at være med i verdens bedste basketballliga.

Foruden ovenstående medvirker også Queen Latifah, Ben Foster, Robert Duvall samt NBA-spillerne Anthony Edwards, Trae Young, Jordan Clarkson, Khris Middleton, Aaron Gordon, Kyle Lowry, Seth Curry m.fl. i ‘Hustle’.

Dramaet er instrueret af Jeremiah Zagar, som i 2018 stod bag den prisbelønnende og anmelderroste ‘We the Animals’.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Adam Sandler er mest kendt for platte jokes og hovedløse film som f.eks. den seneste Netflix-komedie ‘Hubie Halloween‘, der havde premiere i 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men med ‘Uncut Gems‘ og ‘The Meyerowitz Stories‘ har skuespilleren flere gange bevist, at han også kan spille seriøst skuespil.

Ikke nok med at Adam Sandler er seriøs i ‘Hustle’ så er han det også i sin næste Netflix-film ‘Spaceman’, der er en sci-fi-film baseret på Jaroslav Kalfars roman ‘The Spaceman of Bohemia’. ‘Spaceman’, som stadig er uden premieredato instrueres af den Emmy-vindende ‘Chernobyl’-skaber Johan Renck.

Se ‘Hustle’ på Netflix Danmark fra den 8. juni.
Skriv kommentar