Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Den bedste sommer

Den bedste sommer

01/09/2023 | Flixfilm

Den bedste sommer på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To forældreløse børn tilbringer sommeren hos en gnaven bedemand og pønser på at hjælpe ham med at finde kærligheden, hvilket ændrer alles liv undervejs.Se Den bedste sommer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Den bedste sommer havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den bedste sommer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Den bedste sommer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den bedste sommer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den bedste sommer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den bedste sommer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar