Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Puss in Boots

The Adventures of Puss in Boots

26/01/2018 | Flixfilm

The Adventures of Puss in Boots på Netflix

Produktionsår: 2015–2018
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eric Bauza, Jayma Mays, Grey Griffin
Spilletid: 23 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Verdens bedste sværdsvingende kat, kvindebedårer og mælkeconnaisseur tager på vovede eventyr på eksotiske steder i denne familievenlige komedieserie.

The Adventures of Puss in Boots (Den bestøvlede kat på eventyr) (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Adventures of Puss in Boots på YouTube.Se The Adventures of Puss in Boots på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Puss in Boots (Den bestøvlede kat på eventyr) (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Puss in Boots (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Adventures of Puss in Boots, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Adventures of Puss in Boots (Den bestøvlede kat på eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til The Adventures of Puss in Boots

  1. Ahmed - kl. 21:14, 29-01-2018:

    Hvornår kommer sæson 7 ud på netflix

  2. Ahmed - kl. 21:15, 29-01-2018:

    Kommer der en sæson 7 ?????

Skriv kommentar