Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Puss in Boots

The Adventures of Puss in Boots

26/01/2018 | Flixfilm

Se The Adventures of Puss in Boots på Netflix

Indspilningsår: 2015–2018
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eric Bauza, Jayma Mays, Grey Griffin, Paul Rugg
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Verdens bedste sværdsvingende kat, kvindebedårer og mælkeconnaisseur tager på vovede eventyr på eksotiske steder i denne familievenlige komedieserie.

The Adventures of Puss in Boots (Den bestøvlede kat på eventyr) (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Adventures of Puss in Boots på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Puss in Boots (Den bestøvlede kat på eventyr) (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Puss in Boots (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Adventures of Puss in Boots, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Adventures of Puss in Boots (Den bestøvlede kat på eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til The Adventures of Puss in Boots

  1. Ahmed - kl. 21:14, 29-01-2018:

    Hvornår kommer sæson 7 ud på netflix

  2. Ahmed - kl. 21:15, 29-01-2018:

    Kommer der en sæson 7 ?????

    Skriv kommentar