Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Den danske film ‘Der Kommer En Dag’ købt af Netflix

Den danske film ‘Der Kommer En Dag’ købt af Netflix

13/07/2016 | Flixfilm

der_kommer_en_dag_netflixDen amerikanske streamingtjenesten Netflix skriver i en pressemeddelelse, at de har erhvervet sig rettighederne til den danske film Der Kommer En Dag med bl.a. Lars Mikkelsen og Sofie Gråbøl i hovedrollerne. Se trailer til filmen nederst i artiklen.

Der Kommer En Dag havde premiere i de danske biografer 21. april 2016 og er baseret på virkelig hændelser fra børnehjemmet Godhavn hvor de anbragte børn blev udsat for torturlignende forhold med daglige tæv og ydmygelser.

I filmen har børnehjemmet ændret navn til Gudbjerg og vi følger de to brødre; Elmer på 10 og Erik på 13, som bliver anbragt på børnehjemmet i 1967. De to brødre oplever dog hurtigt at stemning ikke er særlig behagelig på børnehjemmet og planlægger derfor deres flugt mens de drømmer om at slippe væk fra forstanderen som udøver sin magt uden nåde for at få de mere eller mindre utilpassede unge til at makke ret.

Det danske drama er udviklet og skrevet af Søren Sveistrup, som bl.a. kendes som forfatter på Forbrydelsen, mens Jesper Nielsen har instrueret filmen. Foruden Lars Mikkelsen og Sofie Gråbøl medvirker også Lars Ranthe, Søren Sætter-Lassen, Sonja Richter og David Dencik også i Der Kommer En Dag.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorvidt det er Lars Mikkelsens involvering i det populære Netflix-drama House of Cards som har fået streamingtjenesten til at kaste sig over den danske film melder historien intet om, men det det kan også være filmens fabelagtige anmeldelser, som resulterede i fem stjerner i bl.a. Ekstra Bladet, BT og Berlingske.

Der er endnu ingen oplysninger om hvornår Der Kommer En Dag kan ses på Netflix Danmark.5 kommentarer til Den danske film ‘Der Kommer En Dag’ købt af Netflix

 1. bent - kl. 14:25, 15-09-2016:

  Hej Flix er superglad for jeres streaming service, det er nu 2 måneder siden i annoncerede at “der kommer en dag” er købt af jer, hvornå kan den streames, jeg vil frygtelig gerne se den film, men kan ikke magte den – af personlige årsager – i e biograf med mange for mig fremmede personer

  vh
  Bent

 2. Louise - kl. 15:46, 19-03-2017:

  Ville frygtelig gerne have set Der kommer en dag – i dag den 19.03.17 men den er åbenbart stadig ikke kommet til Netflix selv i annoncerede at i havde købt den tilbage i 2016???

 3. Karin - kl. 17:17, 15-04-2017:

  Hvornår kan den ses på metallic. ? 4. Karin - kl. 17:18, 15-04-2017:

  Jeg mente netflix

 5. Troels Brücker - kl. 18:31, 17-10-2017:

  Stadig ikke tilgængelig på Netflix. Føj! I har lige fordoblet jeres overskud…og har ikke “råd til” at bringe en præmieret film, som i den grad er væsentlig og lige nu er en sag i landsretten. Hvor Herre bevares! Jeg væmmes over jeres lavpandede tavshed og prioritering.

Skriv kommentar