Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Den danske film ‘Kærlighed for voksne’ får premieredato

Den danske film ‘Kærlighed for voksne’ får premieredato

22/06/2022 | Flixfilm

kaerlighed for voksne netflix

Nu kan Netflix afsløre den globale premieredato samt traileren til den danske Netflix-spillefilm ‘Kærlighed for voksne’ med den prisvindende Dar Salim (‘Sort Krabbe’, ‘Borgen’, ‘Game of Thrones’) og Sonja Richter (‘Elsker dig for evigt’, ‘Broen’, ‘Afdeling Q: Kvinden i buret’) i hovedrollerne.

Thrilleren er instrueret af den anerkendte instruktør Barbara Rothenborg og får global premiere på Netflix den 26. august 2022.

Se trailer til ‘Kærlighed for voksne’ nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Kærlighed for voksne’ er en psykologisk thriller fyldt med en masse uventede drejninger, og hvor intet er, som det ser ud til.

På overfladen ligner det, at Christian (Dar Salim) og Leonora (Sonja Richter) har det hele. De lever det perfekte liv med deres søn, der lige er blevet erklæret rask efter en langvarig og alvorlig sygdom.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Pinocchio'

Deres fremtid ser endelig lys ud, men til en fest i Christians iværksætterfirma ser Leonora sin mand med en yngre kvinde, arkitekten Xenia (Sus Wilkins).

Leonora indser, at Christian måske forlader hende. Hvordan kunne han gøre det? Hvordan kunne han forlade kvinden, der har ofret sin karriere? Kvinden, der har ofret alt for at tage sig af deres søn og deres familie?

I det øjeblik tager Leonora en beslutning: Hun nægter at være kvinden, der blev forladt – og hun vil tage alle nødvendige midler i brug.

Se ‘Kærlighed for voksne’ på Netflix Danmark fra den 26. august.Skriv kommentar