Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Den danske Kanal 5-serie Heartless på Netflix

Den danske Kanal 5-serie Heartless på Netflix

19/08/2016 | Flixfilm

heartless-kanal 5 netflixFik du ikke set Heartless med bl.a. Julie Zangenberg, Sebastian Jessen og Nicolaj Kopernikus da den i 2014 løb over tv-skærmen på Kanal 5, så har du nu muligheden, da Netflix forleden tilføjede hele første sæson til deres streamingtjeneste.

Heartless, der er skrevet af Nikolaj Scherfig (Broen) og trækker sin inspiration fra Twilight og True Blood, handler om Sofie (Zangenberg) og Sebastian (Jessen), som er elever på kostskolen Ottmansgaard. Her kæmper de for at løse og forstå den forbandelse de begge er ramt af. For at leve er de tvunget til at suge livskraft ud af andre mennesker, som vampyrer suger blod. Men hvis de suger for meget, går deres ofre op i flammer og brænder op, skriver Kanal 5 om deres første store dramasatsning.

Serien har en lidt ombrust fortid, da den kort efter premieren på Kanal 5 oplevede et styrtdykkende seerfald og en del kritiske anmeldelser, men også ros for sine ambitioner, gode skuespilpræstationer og sin høje kvalitet. Derfor vente Heartless tilbage med en sæson 2, men dette blev også det endelige kapitel, da producenterne herefter valgte at trække stikket.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 33 – 2022)

Der er altså også lavet en Heartless sæson 2, men det er på nuværende tidspunkt kun muligt at se første sæson på Netflix Danmark. Hvorvidt – og hvornår – sæson 2 bliver tilføjet til Netflix er der ingen oplysninger om.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar