Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Den danske krimi-thriller ‘Englemageren’ kommer på Netflix

Den danske krimi-thriller ‘Englemageren’ kommer på Netflix

20/10/2023 | Flixfilm

Den danske psykologiske thriller ‘Englemageren’, som havde premiere i sommers, lander snart på Netflix.

Dette sker blot seks måneder efter at den stjernespækkede film blev vist i de danske biografer.

Du kan finde en trailer til ‘Englemageren’ nederst i artiklen.

Filmen, som har Julie R. Ølgaard, Roland Møller, Christopher Læssø og Stine Stengade i de bærende roller, handler om kriminalbetjenten Laura, der er specialiseret indenfor cyberkriminalitet, som vender tilbage til jobbet efter at have været sygemeldt med en fødselsdepression.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men da hun sammen med sin makker bliver involveret i en sag om en sadistisk seriemorder, står det mere og mere klart, at hun selv gemmer på en mørk hemmelighed.

‘Englemageren’ havde dansk biografpremiere den 8. juni 2023, og modtog blandede anmeldelser. Mest postiv var Filmmagasinet Ekko som kaldte filmen en “… spændende og effektiv krimi-thriller, der formår at komme lidt ny vin på de gamle flasker om en sadistisk seriemorder.”

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Robbie Williams'

Foruden hovedrollen, har Julie R. Ølgaard også produceret, skrevet og instrueret den barske danske thriller, som også blev vist på de prestigefyldte filmfestivaler, Cannes og Berlinale, hvilket sikrede den et stort salg internationalt.

‘Englemageren’ er i øvrigt den seneste film fra SF Studios, som lander på Netflix blot nogle måneder efter premieren. Det samme har været tilfældet med ‘Smuk‘, ‘Elsker dig for tiden‘, ‘Bytte bytte baby‘, samt ‘Viften‘, som lander på Netflix i næste uge. Fælles for dem alle er, at de er blevet tilgængelige på Netflix Danmark cirka seks måneder efter at de havde biografpremiere.

‘Englemageren’ har premiere på Netflix Danmark den 1. november.
Skriv kommentar