Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Den danske Netflix-serie ‘The Rain’ får en tredje og sidste sæson

Den danske Netflix-serie ‘The Rain’ får en tredje og sidste sæson

19/06/2019 | Flixfilm

the rain sæson 3 danmark dkStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den danske Netflixx-serie ‘The Rain’ vender tilbage for en tredje og sidste sæson.

Det skriver streamingservicen i en pressemeddelese.

Den nye sæson af ‘The Rain’ bliver på seks afsnit og får premiere i 2020.

– Vi føler os meget privilegerede over at kunne fortsætte vores gode samarbejde med Netflix på den tredje og sidste sæson. Vi har altid set det som en historie over tre sæsoner og sigter efter at give karaktererne i showet en intens rejse i vores sidste sæson, samtidig med at vi vil give seerne den store finale, de fortjener, og som vi altid har villet fortælle, lyder det fra seriens producer, Christian Potalivo, og manuskriptforfatter, Jannik Tai Mosholt, i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Rain’ havde første gang premiere i 2018 og har siden da begejstret unge fans fra hele verden. Serien har stærke seertal i Danmark, men markeder som Tyskland, Polen, Frankrig, Brasilien, Mexico og USA har også budt serien velkommen. Intet mindre end 30 millioner seere har set The Rain, som i dag er den mest sete ikke-engelske Netflix-Original.

LÆS OGSÅ   20 Netflix-serier fik kniven i 2022

Sæson 3 vil samle op hvor den anden sæson efterlod os, med skuespillere som Alba August som Simone, Lucas Lynggaard Tønnesen som Rasmus, Mikkel Boe Følsgaard som Martin, Sonny Lindberg som Jean, Lukas Løkken som Patrick, Clara Rosager som Sarah, Evin Ahmad som Kira, Nathalie Madueno som Fie med flere.

Se ‘The Rain‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar